Специализирана полицейска операция в Русе

1
35-годишен мъж е задържан от полицията за притежание на наркотици
35-годишен мъж е задържан от полицията за притежание на наркотици

35-годишен мъж е задържан от полицията за притежание на наркотици.

Вчера при проведена специализирана полицейска операция от служители на сектор "Криминална полиция" при Първо РУ,  около 14:30 часа е бил установен и спрян лек автомобил „Пежо“ с русенска регистрация, управляван от мъж на 35 години. Станало ясно, че в колата той имал две дози с амфетамин.

При последвало претърсване в превозното средство са намерени още 3 пакетчета с бяло кристалообразно вещество, 3 пакетчета с кафеникаво прахообразно вещество и още едно със суха тревна маса. Направен полеви наркотест на едно от пакетчетата е дал положителна реакция за амфетамин. Последвало е претърсване и в жилище, обитавано от мъжа на адрес в град Русе.

Там служителите на реда са открили пакетче с кафеникаво прахообразно вещество с тегло 28 грама, което при тест е реагирало на амфетамин, както и преносима електронна везна. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление.

Уведомен е дежурен прокурор. Предстои изясняване на точните количества и съдържание на откритите вещества. Работата по изясняването продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари