Спасител-бабаит: Махай хавлията си, можеш да седиш само директно на пясъка!

1
"Изкрещя ми да се оплача на арменския поп", възмутена е жената
"Изкрещя ми да се оплача на арменския поп", възмутена е жената

Изкрещя ми да се оплача на арменския поп, възмутена е жената, осмелила се да опъне хавлия на плажа

Спасител-бабаит вгорчи ваканцията на туристка, отишла на плаж „Атлиман“ в Китен, като й заяви, че няма право да опъва хавлията си в определена зона. „Можеш да седиш директно на пясъка, но не с хавлия“, било абсурдното нареждане, което дал спасителя на жената. Възмутена, тя подаде сигнал, в която описа преживяването си.

„От няколко дни съм на почивка и се сблъсках с невероятно грубо отношение от страна на спасител, който дори не благоволи да се представи, след като ме наруга и създаде неприятно усещане, както у мен така и у внука ми. Оказа се ,че не мога да си поставя хавлията на пясъчната ивица - от едната страна е заградено от концесионера срещу заплащане, има малка пътека за преминаване и следва пак заграждение на хотел ,,Парк'' с табела детски лагер. Поставих хавлията си без да преча нито на пътеката, нито на другите хора от загражденията и се започна атаката от спасителя. Изсипа куп обиди, за да се махна. Днес отново имах този проблем, отидох на същото място с внука ми, наоколо имаше хора, поставили детска палатка, баба и дядо с внуците си, които играеха в морето. Седнах до тях и след 25 минути дойде спасителят и вдигна невероятен скандал. Хората виждали от мен къде ми била хавлията и те седели“, разказва жената.

Тя обяснила на спасителя, че плажът е държавна собственост и че няма право да й крещи, както че ще се оплаче от него. Реакцията, която предизвикала у спасителя обаче била да й даде съвет: „Оплачи се на арменския поп. Махни си хавлията, пречиш ми. Може да седиш на пясъка, но не и на хавлията“.

„Докога хора, самозабравили се ще държат грубо, без да изпълняват служебните си задължения. Болно и обидно ми стана. Аз съм Български гражданин - къде са правата ми щом всеки ,,бабаит'' с тен може да ме праща при ,,арменския поп'',що за поведение докога ще търпим това.“, възмутена е жената.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари