Спасиха тригодишно дете, заклещeно в машина за играчки

1
Случаят е от Австралия
Случаят е от Австралия Снимка: Queensland Police Service

Случаят е от Австралия

Тригодишно дете беше спасено, след като остана заклещено в машина за играчки. Момченцето успяло да пропълзи в нея, но след това не можело да излезе, предаде bTV.

Малкият Итън и семейството му били в търговски център край австралийския град Бризбейн в събота следобед, когато той решил да влезе в машината.

Родителите му се свързали с органите на реда, които разбили едно от стъклата ѝ. Момченцето успяло да излезе невредимо.

По думите на бащата на Итън му били необходими само няколко секунди, за да пропълзи в стъклената кутия, докато майка му изненадано наблюдавала какво се случва с бебето им на ръце.

От полицията в Куинсланд коментират, че тригодишното дете "не е бързало да излезе".

Кадрите показват как Итън си играе с плюшените играчки в машината, докато разтревоженото му семейство и полицията обсъждат как е най-добре да го измъкнат.

Той получил насоки от полицаите и баща си да отиде в другия ъгъл на машината и да покрие очите си, преди да разбият стъклото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари