Социалното министерство пръска 600 000 лева за брошурки

0
Според социалният министър Ивайло Калфин, до 2020 г. по оперативната програма са осигурени над два милиарда лева
Според социалният министър Ивайло Калфин, до 2020 г. по оперативната програма са осигурени над два милиарда лева Снимка: БТА

600 000 лв. за реклама на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” ще даде Министерството на труда и социалната политика. Парите са предвидени за  печатни информационни и рекламни материали за програмата за периода до 2018 г.

Изработката е предвидена за различните видове брошури, дипляни, хартиени кубчета, папки, плакати, блокноти, бележници със спирала, месечен планер, работни календари, картички, хартиени торби, фотокниги, според размера, посочен в техническата спецификация, част от документацията, показа наша проверка в портала за обществени поръчки.

Според социалният министър Ивайло Калфин, до 2020 г. по оперативната програма са осигурени над два милиарда лева. По думите му 60% от средствата ще бъдат използвани за мерки, свързани с пазара на труда и намаляване на младежката безработица. „8000 млади хора ще получат шанс да бъдат на стаж, като програмата ще им осигури заплати и осигуровки за 6 месеца“, подчерта Калфин. 

Източник: BIG5
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари