Софийският градски съд: Не е отнемано имущество на Мартин Божанов

1
На по-късен етап са паднали и запорите върху имотите на Нотариуса
На по-късен етап са паднали и запорите върху имотите на Нотариуса Снимка: кадър You Tube / АКФ

На по-късен етап са паднали и запорите върху имотите на Нотариуса

Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество, по-известна по това време като комисията „Кушлев”, никога не е внасяла искане за отнемане на имущество на Мартин Божанов - Нотариуса. Това съобщиха от Софийския градски съд, опровергавайки твърденията на бившия шеф Стоян Кушлев.

Ръководената от него комисия е внасяла в градския съд само искания за запори. Съдът е допуснал запориране на имуществото, като е дал срок на комисията „Кушлев” да внесе същинско дело за отнемане му, което да бъде на базата на осъдителна присъда. Такава влязла в сила присъда срещу Божанов обаче няма.

Съответно не е постъпвало и искане за отнемане на негово имущество, обясняват от съда. На по-късен етап и запорите върху имотите на Нотариуса са паднали, по негово и на негови близки искане.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    БОЖЕ
    ще излезе ли някога истината, какъв ужас държавни органи взаимно се опровергават . Всички излишни вкупом станахте!!! Още малко и ще го канонизират Мартин , унищожил толкова човешки съдби.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари