Собственици на увеселителен комплекс в Русе искат ремонт на ул. Потсдам

0

Собственици на новооткриващ се нощен увеселителен комплекс в град Русе направиха призив към Община Русе в социалната мрежа. Те искат ремонт на ул. Потсдам и ул. Академик Михаил Арнаудов. Ето и писмото, което са споделили в тяхната страница във фейсбук: Подкрепете нашата инициатива да направим нещо добро за Русе!

Подкрепете нашата инициатива да направим нещо добро за Русе!

На вниманието на кмета на Община Русе и на Общинския съвет:

Уважаеми господа,

бихме искали да насочим вашето внимание към факта, че в най - скоро време в района на търговията отваря врати най-големия нощен увеселителен комплекс в град Русе.

Инвеститорите в комплекса сме група световно известни фирми от България, Германия и Великобритания. Ние сме лидери в създаването на иновативни методи в сФерата на рекреацията и забавленията. Нашите проекти са специално насочени към младите хора.

Тъй като ние влагаме много средства за облагородяване района на комплекса, очакваме от Общината да довърши недовършените ремонти на ул. Потсдам и ул. Академик Михаил Арнаудов.

В региона се очаква голям трафик на пешеходци от Русенския Университет, както и от околните жилищни комплекси през нощните часове.

В момента тротоарната настилка не е безопасна, а уличното осветление е в окаяно състояние, като на много места изобщо липсва.

За целта прикачваме снимки от ул Потсдам и ул. Академик Михаил Арнаудов.

Надяваме се на бърза и ефективна реакция на Общината, за да бъде осигурен безопасен и приятен отдих на младите хора в Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари