Собствениците на имоти в малките населени места в община Русе ще получат нови съдове за отпадъци

8
Подменят старите съдове за отпадъци с нови
Подменят старите съдове за отпадъци с нови

Подменят старите съдове за отпадъци с нови

След проведена открита процедура за избор на изпълнител предстои сключването на договор за сметосъбиране и сметоизвозване на територията на 13 населени места и кварталите в община Русе, съобщиха от там.

В тази връзка следва собствениците на имоти във всяко населено място в община Русе – гр. Мартен, с. Сандрово, с. Николово, с. Басарбово, с. Семерджиево, с. Ново село, с. Тетово, с. Просена, с. Хотанца, с. Ястребово, с. Бъзън, с. Червена вода и с. Басарбово, както и кварталите Средна кула, Долапи, ДЗС, Образцов чифлик и наместничество Долно Абланово да имат готовност за приемането на новите индивидуални съдове и предаването на наличните към момента.

За допълнителна информация и въпроси лице за контакт - Виктория Венкова – инспектор в отдел „Екология“, тел.082/506 792.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари