Собственик на заведение в Русе: Не очаквам наплив от клиенти!

6
В близките 10 дни ще си направим анализ дали изобщо ще има смисъл да работим, сподели Теодор Цанев
В близките 10 дни ще си направим анализ дали изобщо ще има смисъл да работим, сподели Теодор Цанев Видео: Кис 13

От утре заведенията отварят за работа с клиенти на откритите си търговски площи при спазване на определени противоепидемични мерки.

Това става ясно от актуализираната заповед на министъра на здравеопазването, в която се посочва, че разстоянието между масите в заведенията трябва да бъде минимум 1,5 метра вместо досегашните 2,5 метра. Обслужващият персонал трябва да бъде с поставена защитна маска или шлем. Препоръчително е носенето на ръкавици. 

При спазване на всички противоепидемични мерки утре ще отвори и това заведение в Русе. Ще могат да се ползват само 10 маси в лятната градина от общо 60 капацитет. Според управителя Теодор Цанев е нормално след близо два месеца на извънредни мерки, в хората да има притеснение, но уверява, че всички изисквания ще бъдат спазени, предава Кис 13.

За Теодор най-важното в момента е заведението да работи, макар и само с 10 маси. След около седмица работа ще направи разчети дали е изгодно да работи с толкова намален капацитет. Предвид това персоналът, който ще бъде ангажиран, ще бъде само 40% от общия брой, който е нает.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари