Сметопочистващ камион помете седем коли във Варна

2
Някои от автомобилите са с много сериозни поражения
Някои от автомобилите са с много сериозни поражения Снимка: Фейсбук, "Забелязано във Варна"

Някои от автомобилите са с много сериозни поражения

Седем автомобила, паркирани пред блок 136 във варненския квартал "Младост", осъмнаха със сериозни щети, след като сметопочистващ камион ги е помел тази сутрин.

Според живеещи в блока, камион на сметопочистващата фирма ги е помел в ранните часове на съботния ден.

По думите на водача на камиона, поради някакъв технически проблем, тежката машина е тръгнала назад и докато той овладее ситуацията, пораженията вече са били налице, съобщава Varna24.bg

Живущите в блока обясняват, че улицата е много тясна, което силно затруднява преминаването на автомобилите на сметосъбиращата фирма.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари