Смел младеж спаси мъж от удавяне край Созопол

3
Даниел скочил след мъжа, попаднал в мъртво вълнение на плаж Хармани
Даниел скочил след мъжа, попаднал в мъртво вълнение на плаж Хармани

Даниел скочил след мъжа, попаднал в мъртво вълнение на плаж Хармани

Вчера, 6 септември, в социалната мрежа Фейсбук бяха публикувани драматични кадри. В тях се вижда как Даниел Кърчев, опитен сърфист и водолаз, спасява човек, попаднал в мъртво течение в началото на плаж Хармани.

В този ранен час на плажа не е имало спасители. Майката на Даниел призова туристите да не влизат в морето, когато е бурно.

Мъртвото вълнение е огромен риск за живота на всеки, който попадне в него. След последните бури по Южното Черноморие морето вчера бе изключително бурно, а условията в никакъв случай не бяха подходящи за плажен туризъм.

Един от коментарите под видеото гласи: "Откъде има толкова идиоти? След всичките удавени и трагедии. Не съм сигурна, че си заслужава рискът за друг човек да ги вади! Естествен подбор от "съзнателен" избор".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Сиси
    Кой ако не Дани ще спаси поредния неразумен търсач на силни усещания.Бил е спасител на същия плаж няколко години.Познава обстановката и знае какво и как да го направи.Респект!🏄‍♂️/Дани е отличен сърфист/
  • 5
    1
    Василесии
    Браво на човека! Сега удавника да отиде до дома на спасителя. Когато му отворят да разопакова една хубава бяла риза и да я сложи на рамото на своя спасител и да му благодари. После ако иска и може и друго да даде-само един път. Това е обичай. После да си прецени и ако мисли че живее втори живот курбан поне три години подред да прави на деня. Така му е реда. Друг път никой път в морето и вълните. Да ходи на минерален басейн във Велинград. Слава на Спасителя! Слава на хората които са оформили този човек!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари