Служебният премиер обеща 100% работа и провеждане на честни избори

0
Президентът е гарант за премиера и министрите, на които дава своя кредит на доверие
Президентът е гарант за премиера и министрите, на които дава своя кредит на доверие Снимка: Димитър Ганев / БНР

Президентът е гарант за премиера и министрите, на които дава своя кредит на доверие

Новоназначеният служебен премиер Гълъб Донев категорично заяви, че неговите министри не са Б отбора в управлението на държавата, предаде БНР.

"Отговорността към хората и доверието те пазят от загуба на равновесие. А аз не губя равновесие от високото и не търся вратичката на закона", посочи той след като президентът представи 4-ото си служебно правителство.

По думите на Донев президентът е гарант за премиера и министрите, на които дава своя кредит на доверие.

"Господин президент, благодаря за доверието, че ми поверихте управлението на държавата. Служебното правителство не е Б отбор в управлението на държавата, това не е моя маркетингова приумица. Предстои встъпване в длъжност на 100-тното правителство на България, което няма да разполага със 100 дни толеранс. Очаквам работа на 100% от колегите министри – организиране и провеждане на честни избори, възстановяване на доверието между институциите, намиране на изход от всички завещани кризи, сваляне на политическото напрежение, продължаване на работата по Плана за възстановяване и устойчивост", завърши Гълъб Донев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    До 1 и 2
    То като че ли в Русе, Шумен, Свищов и къде ли не в провинцията дипломи за висше образование се пазаруват и то на кило. Величко Адамов преди години, Гошето Колев сега - лежал в ареста през 90-те за фалиране на ПИБ но измъкнат като партиен кадър, русенския тримандатен семейно феодален ректор - комсомолски секретар през соца са играчите на този пазар. Те това са ни лидерите с по няколко дипломи за вишо.
  • 5
    2
    до 1
    Защото тук се купува дипломата по-лесно, бе! Не се ли сещаш? :) Имам позната, която "завърши" в Свищов с едно ходене в града.:)
  • 7
    1
    Тешо
    Служебният премиер - магистър по право на Русенския университет?! Абе Гълъбе Донев защо не стана магистър в Софийския университет? Далаверка и подаръче ли беше тапийката, то Ицето е майстор в тия дела. Що партийни другари е уредил, Ами Таско Ерменков е докторче на РУ-то, както и други знайни и незнайни другари. Далаверка направиха и с научната степен доктор на науките на зам.-ректора Диана Антонова със Шуменския университет, където процедурата е под всякакво съмнение за законосъобразност. Защо тази величаеща се капацитетка не проведе процедура в друг университет, защото е в катедрата на ректора на ШУ, известен в цялата страна с нагодиите. Ей това е комунистическата дружинка и управление.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари