Случилото се днес ни засяга фундаментално

0
Много важно е в момента като общество да застанем обединени и да не позволим разделение и омраза между различни лагери
Много важно е в момента като общество да застанем обединени и да не позволим разделение и омраза между различни лагери

Никой от нас не е преживял ужасите на войната. Нека не я приемаме като компютърна игра или като футболен мач. Не е. Умират хора. И има отговорни за това

Случилото се днес ни засяга фундаментално и е важно как ще го посрещнем.

Независимо на коя страна сте, помислете и защо тези на другата мислят различно. И нека да сме заедно на страната на България. Нашият интерес е стабилен, предвидим и проспериращ свят. Той и без това е изпълнен с рискове.

Много важно е в момента като общество да застанем обединени и да не позволим разделение и омраза между различни лагери. Нека пробваме да общуваме и разбираме аргументите на другите.

Друго важно да осъзнаем е, че война се води вътре в Европейския съюз и НАТО от години, и тя е дигитална, а не със самолети и танкове. Много е изписано за фабриките за тролове, намерили благодат в социалните мрежи. Те радикализират обществата, създават конфликти там, където ги е нямало преди.

Крайно време е да има ясна стратегия как да се противодейства на пропагандните канали. Ако те промиват съзнанието на хората, никакви санкции няма да помогнат. Защото ни прояждат отвътре.

Владислав Панев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Da
    Когато журналистите не са на поста си, закономерно идват "троловете". Повтарят, копират, провеждат пропагандата - съзнателно или не, изпълняват "поръчки" срещу Истината, не четат, не са бдителни. Някога журналистическата работа беше престижна и достойна професия за големи личности, а сега !?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари