Сложиха знак за инвалиди в квартална градинка!

0
Очевидно е, че тя е изпотъпкана и изпогазена, но...
Очевидно е, че тя е изпотъпкана и изпогазена, но...

Щеше да е смешно разбира се, ако не беше трагично.

Общински чиновници от Варна, в своята грижа за хората в неравностойно положение, разпоредиха поставяне на знак за парко място на инвалиди…в градинка, пише ОВАРНА.

Ясно е, че кварталната градинка отдавна не е градинка, изпогазена и изпотъпкана, превърната от цветно зелено и свежо кътче, в кална поляна. Превърната от нас самите, гражданите на Варна.

Но за ,,компетентните “ чиновници от община Варна, тревната площ е чудесно място за паркинг. И го оформиха със знак като такъв. Дори да оставим настрана, че зелената площ остава незачетена като такава от чиновниците и с лека ръка е превърната в паркинг, ако приемем, че водеща е била грижата за хората в неравностойно положение, то остава въпросът ,,В калта ли ще слизат инвалидите“?

Оказа се, че липсата на мисловна дейност в главите на някои чиновници, винаги намира начин да се изяви достатъчно показателно по варненските улици.

Очакваме, загрижени чиновници да поставят същия знак в пясъка на централния варненски плаж, в средата на високохвърлящите струи вода пеещи фонтани, както и до клетката на мечките в зоопарка.

Източник: ОВАРНА
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари