След записа от парламента ГЕРБ призова президента да даде срок за мандата до 17:00 часа на 26 юли

0
Извънредна пресконференция в централата на партията
Извънредна пресконференция в централата на партията Снимка: БГНЕС

Извънредна пресконференция в централата на партията

"ГЕРБ определя преговорите за правителство като хаотични, които поставят цялата ни политическа система в риск", заяви депутатът Радомир Чолаков на извънредна пресконференция в централата на партията.

За да се възстанови конституционният ред, той призова президента Румен Радев да покани Корнелия Нинова до 26 юли в 17:00 часа да представи името на кандидат за министър-председател, ако не е готова - да започне действия за прекратяване на дейността на парламента и подготовка за предсрочни избори.

На свой ред председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова се спря на изтеклия по-рано запис от заседанието на ПГ на "Демократична България" и обяви, че вече ще нарича ДБ "демократите от Социалистическа България".

Според нея от срещата стават ясни няколко неща - че има парламентарно крило на ПП и Лена Борисилавова.

"Става ясно обаче, че ако някой си направи "бухалка" от КПКОНПИ, то друг иска да участва в работата на тази "бухалка" и да я контролира по време на избори."Това пък е цитат, използван от г-н Христо Иванов, да обясни отношението на г-н Тошко Йорданов към закона, който предстои да бъде разгледан в пленарна зала. Това беше обявено без никакъв смут, без смущение от г-н Христо Иванов, който е уж "виден демократ в тази държава".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари