След репортажа от Русе Виктор Николаев опъна чадър в ефир

3

На фона на бурите и градушките, ударили различни краища от страната, водещият на сутрешния блок на NOVA Виктор Николаев прояви чувство за хумор.

След като мина прякото включване на репортер от Русе, където тази сутрин имаше мощна градушка, той отвори един чадър и го опъна над себе си и колежката му Мира Иванова.

"Важното е, че няма сериозно пострадали, което ми позволява да погледна по-шеговито и да кажа на Ники Василковски, че не само той е винаги готов. Винаги готови сме и ние. Слушаме те, ние сме готови", каза Николаев към синоптика Николай Василковски.

"В момента вали над Пловдив по-интензивно и в Стара Загора. Очакваме дъжд и в Хасково, в Димитровград, в района на Бургас дори. В тази част на деня гръмотевичните бури вече утихват. Страшно беше сутринта в Русе, облакът дойде от Румъния. Две седмици напред времето ще остане нестабилно. До към 19-20 юни има постоянно валежи в различни части. Във вторник и сряда няма да вали чак толкова много. Вторник ще вали само по Черноморието, а в сряда - в Югозападна България. От четвъртък до неделя може да има повече облаци, гръмотевици и дъждове по Черноморието. Сега е преходен период. За два часа над България са ударили хиляди мълнии", каза Василковски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    4
    Neee
    Мира да опъне в ефир ще вдигне рейтинга
  • 0
    3
    СЕМ
    Него да има кой да го опъне най-добре. Да му навре чадъра на 1 тайно място и да го опъне.
  • -4
    2
    русенец
    Браво на Виктор, отличен журналист, винаги с гражданска съвест и доблест. Проявява и отлично чувство за хумор.
  • 10
    1
    янкомикура
    Смотан цървул и подлога, гледането на телевизия може и ще съсипе всеки умствен резултат. Особено на бг телевизия и бг водещи.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари