След опита за кражба и гонката в Бургас говорят собствениците на обрания апартамент

1
Преживяхме голям шок, споделиха собствениците на апартамента Али и Фатме Али
Преживяхме голям шок, споделиха собствениците на апартамента Али и Фатме Али

Преживяхме голям шок, споделиха собствениците на апартамента Али и Фатме Али

След обира и гонката с полиция по улиците на Бургас, в която бяха пометени няколко коли - говорят хората, в чийто дом влязоха трима души, двама от които криминално проявени. Откраднати са около 10 хиляди лева и златни накити. Случаят е от четвъртък. Единият от крадците, 59-годишен софиянец, предизвика гонка с полицията, докато се опитваше да избяга. 6 патрулни коли го преследваха по улиците на морския град. По време на полицейското преследване пострадаха 4 автомобила. Мъжът беше задържан на изхода на Бургас. Прокуратурата е повдигнала обвинения и на 49-годишен мъж от харманлийско село, и на 23-годишна бургазлийка.

Собствениците на обрания апартамент разказват за преживяното в ефира на NOVA. Полицията ми се обади във Франция, където работя. Информираха ме, че апартаментът е обран. От тях научих и веднага се върнах”, заяви собственикът Али Али.

Съпругата му Фатме сподели, че първоначално се изплашила, че нещо се е случило със сина ѝ. „Полицаите първоначално нищо не ми казаха. След това разбрах, че е влизано в апартамента. Когато дойдох, заварих 15 полицаи. Оказа се, че крадците са ровили навсякъде. Взели са пари и диоптрични очила. Имаше приготвени в чанти за изнасяне лаптоп и други вещи”.

По думите на Али крадците са били изплашени вероятно от съсед, който се е обадил в полицията. "Преживяхме голям шок", споделя Фатме.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Разбрах, че си дала на всички мъже във фирмата.
- Ми нулева кръвна група съм, казаха, че мога да давам на всички.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари