Среднощна гонка с полицията в Бургас приключи с катастрофа

0
Тойота се заби в стълб
Тойота се заби в стълб Видео: Флагман

По автомобила щетите са сериозни, едва ли ще може да се ремонтира, смята свидетел на сблъсъка

Водачът на лек автомобил Тойота "Ярис" си спретна дива гонка с полицейските служители в Бургас. За случая разказва читател на Флагман.бг, който е станал свидетел на среднощното преследване, което е приключило с ПТП.

По негови данни, гонитбата е била буквално през целия град в малките часове на нощта. При движение по бул. "Тодор Александров", в района на кръговото, в посока ж.к. "Меден рудник", шофьорът на автомобила не е успял да го овладее и се е забил в електрически стълб.

"Инцидентът стана около 1 часа тази нощ, полицаите гонеха Тойота-та през целия град и накрая стана сблъсъкът на кръговото движение под моста на пътя за Созопол. Имаше арестувани, видях хора да лежат на земята, може би са били с белезници, беше тъмно. Около 5 часа пак минах оттам, Тойотата все още беше в кръговото, с отворени врати. Имаше и една патрулка и полицаи, които вероятно пазят местопроизшествието и колата", разказва читателят.

Щетите по японския автомобил били доста сериозни, едва ли ще има шанс да се ремонтира и по-скоро ще бъде предадена за скрап, смята нашият читател.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари