Слави Трифонов: Вие съмнявате ли се, че граничните полицаи вероятно са в далаверата?

0
Нашата държава е разграден двор и какво като сме от ЕС, като всеки афганистанец може да влезе в България, написа лидерът на ИТН
Нашата държава е разграден двор и какво като сме от ЕС, като всеки афганистанец може да влезе в България, написа лидерът на ИТН Снимка: БТА / архив

Нашата държава е разграден двор и какво като сме от ЕС, като всеки афганистанец може да влезе в България, написа лидерът на ИТН

Добре бе хора, не ви ли писна всеки ден да чувате как хващат мигранти, как всеки ден ставаме свидетели на катастрофирали микробуси, натъпкани с нещастни хорица, които нямат въздух, измират и пълнят българските новини с нещастие и срам? Казвам срам, защото границата на нашата държава всъщност не съществува. Всъщност, тя съществува, но няма кой да я пази.

Вие съмнявате ли се, че граничните полицаи вероятно са в далаверата? Те или са в далаверата, или не работят, или не са достатъчно, или нямат добро оборудване, а най-вероятно всички тези неща взети заедно. И кой е виновен? Виновен е този, дето носи отговорност. Отговорността е в това правителство, заченато в срам и съставено от аматьори. За последния месец в държавата са заловени 1910 мигранти, а представяте ли си колко не са заловени… най-вероятно в десетки пъти повече.

Нашата държава е разграден двор и какво като сме от ЕС, като всеки афганистанец може да влезе в България и да излезе, когато си поиска.

Слави Трифонов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Bonkerz
    Нали тъприота Симеонов от НФСБ построи оградата и даже наскоро пак каза, че била най-добрата на света. Що правителство на 2 месеца да носи отговорност за проблем от 10+ години, досегашните правителства и Славчо не носят ли отговорност?
  • -4
    2
    Лепа Брена
    Вместо да се възмущаваш я кажи нещо за Кирчо и маниаците от ППДБ, барабар със Бацето и Ко в сарая!
  • 5
    1
    Възмутена
    Защо изобщо ни завирате в очите този разлагащ се чалгар, който 3 (ТРИ) пъти чупи държавата по заповед на господарите си от ДПС и Мацква? Хайде няма нужда от такива предатели!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари