Слави Трифонов: Уважаеми зрители, дойде време разделно

10
Българските граждани и политиците окончателно се разделиха на два различни свята
Българските граждани и политиците окончателно се разделиха на два различни свята Снимка: Седем-Осми ТВ

"Всички големи медии по традиция през август излизат в отпуск и спират. Не знам, може би за вас е логично да има отпуск. За мен обаче не е така, има си работа

Истината е, че големите медии отдавна са в отпуск, особено когато отразяват големите и важни неща в нашата държава. С начинът, по който при тях съществува свободата на словото, всъщност става ясно, че те отдавна са в отпуск. Ситуацията в държавата обаче е такава, че според мен и моите колеги, че е редно Вечерното шоу не да спира", коментира Слави Трифонов.

"Уважаеми зрители, дойде време разделно, българските граждани и политиците окончателно се разделиха на два различни свята. Политиците живеят в света на корупцията, на далаверите, на арогантността, на простотията, на непрофесионализма. А българските граждани искат нормален живот, искат правила, ред, справедливост. Аз подкрепям протестите от първия им дени ще продължа да го правя, защото само по този начин чрез гражданския натиск можем да имаме нормална и правова държава. Държава, каквато все още нямаме след 30 години демокрация", добави Слави Трифонов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Името ми на японски е Биралочи Яко.

Харесай Дунавмост във Фейсбук