Слави Трифонов: Това, за което говори Ваня Григорова, не включва ИТН. На младоженците - честито!

0
Какви сглобки и договорки правят останалите, е работа на ГЕРБ и ППДБ
Какви сглобки и договорки правят останалите, е работа на ГЕРБ и ППДБ

Какви сглобки и договорки правят останалите, е работа на ГЕРБ и ППДБ

Гледах интервю на Ваня Григорова по телевизията и разбрах, че тя знае как ще гласуват общинските съветници на Столична община за избор на председател в четвъртък. Според нея, всички общински съветници ще гласуват за Цветомир Петров, общински съветник от “Продължаваме промяната”. Само че, това не е точно така. Общинските съветници от “Има такъв народ” ще гласуват за Пламен Данаилов, нашият представител в Общинския съвет. Както правиха 7 пъти до сега. Така че, в това “всички”, за което говори Ваня Григорова, не се включват нашите общински съветници.

А какви сглобки и договорки правят останалите, е работа на ГЕРБ и ППДБ. Те имат опит в национален аспект. Крайно време беше да се съберат. На младоженците - честито!

Слави Трифонов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари