Слави Трифонов: Победата на Мартин Славоев е по-важна от всякакви политически сглобки

4
Нито една българска медия не отрази успехът на състезателя ни по спортни танци, пише лидерът на ИТН
Нито една българска медия не отрази успехът на състезателя ни по спортни танци, пише лидерът на ИТН Снимка: Фейсбук

Нито една българска медия не отрази успехът на състезателя ни по спортни танци, пише лидерът на ИТН

Все още има българи, които въпреки условията и обстоятелствата продължават да се състезават за България.

Да бе, въпреки всичко има хора, които продължават да обичат родината си и да се състезават за нея. И за радост, това са млади хора, които не мога да нарека по никакъв друг начин освен като смели и всеотдайни патриоти. Винаги внимавам, когато използвам думата патриот, но тук в случая я използвам много правилно.

И сега ще ви дам пример. Преди време в шоуто ми гостува един младеж, състезател по спортни танци, казва се Мартин Славоев. Сега се състезава с партньорка от Беларус, но представляват България. Вчера имаше Европейско първенство. От 43 двойки, нашата двойка, българската, спечели 6-то място. Казвам го аз, не за друго, а защото нито една българска медия не го отрази. Все едно сглобката и некоалицията са по-важни от успеха на тези млади хора, които представляват България. И използвам случая, разбира се, да поздравя Мартин Славоев и неговата партньорка Маша Моисеева за тяхната борба и техния успех. Вярвам и мисля, че те са по-важни и по-специални от всякакви политически сглобки и некоалиции. И вярвам, че и вие мислите така.

Слави Трифонов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Психолог
    Тоя има ли наследници? Ако не да минава в режим на спане 3 часа сън 3 часа буден, и след 2 години да ми се обади да го питам "Кон боб яде ли"? ".
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари