Слави Трифонов: ГЕРБ, ДПС и ПП са се събрали да печелят, а не да управляват

1
Веднъж ги свалихме и ще направим всичко възможно пак да ги свалим, посочи лидерът на ИТН
Веднъж ги свалихме и ще направим всичко възможно пак да ги свалим, посочи лидерът на ИТН Снимка: Кадър 7/8 TV

Веднъж ги свалихме и ще направим всичко възможно пак да ги свалим, посочи лидерът на ИТН

ГЕРБ, ДПС и “Продължаваме промяната” се разбраха за дерогацията. Естествено, че ще се разберат. Те са се събрали да печелят, а не да управляват. Тоест, да печелят, като управляват.“ Това се посочва в публикация на страницата във Facebook на лидера на „Има такъв народ“ Слави Трифонов.

ГЕРБ и ДПС днес се разбраха с Асен Василев, а не с Денков, което ясно показва кой е истинският министър-председател в това правителство“, коментира Трифонов. Според него изводът е толкова ясен. „Просто бизнес, и то с Асен Василев. А и той обещал, че няма да прави никакви коалиции с БСП, "Възраждане" и ИТН“, добави Трифонов.

Не е имало нужда да ни споменава, ние по принцип не го щем. И него, и неговите подчинени. Веднъж ги свалихме и ще направим всичко възможно пак да ги свалим. Нищо лично, просто справедливост“, посочи лидерът на ИТН.

Дерогацията ще бъде отменена в две стъпки – първата е от 1 януари спиране на квотите за износ, втората – от 1 март окончателна отмяна на дерогацията, обяви по-рано днес председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова след разговори на ГЕРБ-СДС и ДПС с министъра на финансите Асен Василев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Oх $
    Намерил кой да го каже...ха...ха..
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари