Слави Трифонов: Асен Василев е като влюбен в себе си глухар

3
Всички говорят, даже крещят, в ушите на Асен Василев, белким ги чуе
Всички говорят, даже крещят, в ушите на Асен Василев, белким ги чуе

Всички говорят, даже крещят, в ушите на Асен Василев, белким ги чуе

Проектобюджетът на Асен Василев получава критики от всички страни:

че е подчинен на 3 процентовия дефицит, че му куца приходно-разходната част, че заради този бюджет ще изтеглим още милиарди дългове.

Специалисти, некоалиционни партньори, професионалисти… Всички говорят, даже крещят, в ушите на Асен Василев, белким ги чуе.

Като запознат с фауната на България, ще ви кажа за едно прекрасно животно - красиво, рядко, труднодостъпно. Нарича се глухар. А защо се нарича глухар? Защото, когато пее любовната си песен, с която привлича женските (тъй като говорим за мъжкия глухар), той така се напъва, че спира да чува. Не чува нищо. Може да гръмнеш до него с пушка и той няма да чуе. Заради любовта, любовта е голяма сила.

Асен Василев е глухар - извинете, като глухар. Само че не е влюбен в женска, а е влюбен в себе си. Такива хора като него много се обичат, мислят за себе си, че са велики. Никога не са виновни, смятат другите за по-нисша класа и затова са вредни. Особено, когато имат власт. За N-ти път ще ви кажа, че Асен Василев, присъдружните му политици и въобще такива като него, никога не бива да се докосват до власт, камо ли да правят бюджета на цяла държава.

Слави Трифонов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Габи
    Асен Василев се показва като най-некадърния финансист от популяртите и известни в публичното пространство. Преди време си избрахме един лъжец за министър председател ,сега един неможещ икономист за министър на МФ, след него един възпитаник на ДС за кмет на София. След всичко това не трябва да се чудим защо 500г сме били под турско и 45 г под руско робство. Преклонени глави, низши същества =на българи.
  • 4
    2
    плюс минус
    До първи коментар: Защо обиждаш Слави? Познаваш ли го? Имаш ли неговите таланти? По- красив ли си от него? Преди човек да обижда друг човек, първо да види себе си - психически, емоционално и физически. Бъди добър човек!
  • -3
    1
    !!!
    А ти си влюбено в себе си нищожество, сакато, неподвижно и с мутра на мумия!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари