Слънчево време ни очаква днес

0
Максималните температури ще бъдат между 26° и 31°
Максималните температури ще бъдат между 26° и 31°

Максималните температури ще бъдат между 26° и 31°

Ще преобладава слънчево време. Временни увеличения на облачността ще има сутринта над североизточните, а след обяд над планинските райони, но ще бъде почти без валежи. Ще духа слаб, в Източна България - умерен северен вятър. Минималните температури ще бъдат от 11° до 19°, а максималните - между 26° и 31°, в София - около 26°, сочат данните от НИМХ.

По Черноморието ще преобладава слънчево време. По-значителна облачност ще има в сутрешните часове. Ще духа слаб до умерен северен вятър. Максималните температури ще са 26°-29°. Температурата на морската вода е 22°-25°. Вълнението на морето ще е 2 бала.

В планините ще преобладава слънчево време, но по върховете преди обяд ще е мъгливо, а след обяд ще се развива купеста облачност и на отделни места, главно в Рило-Родопската област, ще превали. Ще духа слаб до умерен северен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 20°, на 2000 метра – около 12°.

През почивните дни и в началото на новата седмица ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността и изолирани превалявания във вторник. В източната половина от страната ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток. В западната вятърът ще е предимно слаб, в събота и неделя от север-северозапад, в началото на новата седмица - от изток-североизток. Температурите слабо ще се повишат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари