Слънчева и топла сряда

0
Максималните температури ще бъдат между 23° и 29°
Максималните температури ще бъдат между 23° и 29°

Максималните температури ще бъдат между 23° и 29°

Днес ще бъде слънчево и още по-топло от първия ден на ноември. В сутрешните часове само на отделни места в Източна България и около Дунав ще има намалена видимост. Още преди обяд вятърът ще се ориентира от запад-северозапад и ще се усили до умерен.

Дневните температури още малко ще се повишат и максималните ще бъдат между 23° (в Бургас) и 29° (в Пловдив и Видин), в София 25°. В Монтана, Сандански и Велико Търново – 28°, в Русе, Шумен и Кърджали – 27°, 24° – във Варна.

Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще остане по-високо от средното за ноември, съобщава Националният институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Над Черноморието днес ще бъде слънчево. В сутрешните часове на отделни места ще има намалена видимост. Ще духа слаб югозападен вятър, който по-късно през деня ще се ориентира от запад-северозапад.

Максималните температури ще бъдат между 19° и 24°. Температурата на морската вода е 17°-18°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще бъде слънчево. Ще духа умерен, след обяд до силен северозападен вятър.

Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 20°, на 2000 метра – около 12°.

От четвъртък започва понижение на температурите, като в неделя максималните ще са с 12° по-ниски от тези в днешния ден.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    СРЯДА, не вторник
    Ехооо, Дунав мост - оправете си заглавието. 02.11 е СРЯДА Слънчева и топла сряда.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- И той ми казва: "Искам да имам дете от теб!"
- И ти?!
- Пратих му по-голямото, че то яде повече!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари