Дъжд и гръмотевици идват следващата седмица

27
С около градус по-топло ще бъде утре - максималните температури ще са между 28° и 33°
С около градус по-топло ще бъде утре - максималните температури ще са между 28° и 33°

С около градус по-топло ще бъде утре - максималните температури ще са между 28° и 33°

Слънчево ще се задържи и днес в по-голямата част от страната, с валежи и гръмотевици главно в Рило-Родопската област. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще останат без съществена промяна - от 27° до 32°, в София - около 27°, сочат данните от НИМХ.

С около градус по-топло ще бъде утре - максималните температури ще са между 28° и 33°. Ще духа до умерен, в югоизточните райони включително и по Южното Черноморие - временно силен североизточен вятър.

И на морския бряг ще бъде слънчево. Максималните температури ще са между 25° и 29°. Температурата на морската вода е 23°-25°. Вълнението на морето ще се усили до 3-4 бала.

На фона на очакваните валежи днес, утре планините предлагат чудесни условия за туризъм - слънчево време, в комбинация с умерен източен вятър. Температурите в ще се повишат и максималните в курортите ще са от 20° на Алеко до 22-23° в Пампорово и Боровец, в Банско - 27°.

Слънчево ще се задържи и на Балканите. Повече облаци, следобедни валежи и гръмотевици се очакват в Гърция, а в източните райони от полуострова ще бъде ветровито.

Превалявания и гръмотевични бури ще има утре във Великобритания, на Скандинавския полуостров, Европейска Русия, както и в планинските райони от Франция, Германия и Полша.

У нас, през нощта срещу вторник превалявания се очакват на места в Източна България, а във вторник и сряда - в повече райони от страната. През следващите дни ще е предимно слънчево, температурите слабо ще се повишат и максималните ще бъдат са между 30° и 35°.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари