СКТМ "Дунав" се включва в Държавно първенство в Панагюрище

0
Девет състезателя по тенис на маса ще представят отбора
Девет състезателя по тенис на маса ще представят отбора

Треньорът на СКТМ “Дунав” Русе Петър Петров е гласувал доверие на девет състезателя за предстоящото Държавно индивидуално първенство за мъже и жени, което ще се проведе в град Панагюрище от 1 до 4 март.

До момента има над 100 заявки за мъже и 80 заявки за жени.

Теодор Александров ще защитава титлата си от миналата година. Конкуренцията е огромна – съотборниците му в “Дунав” и националния отбор Денислав Коджабашев и Петьо Кръстев са подготвени , Кръстев го победи през годината на два открити турнира! Юношите на клуба Константин Камбуров и Огнян Тодоров ще получат шанс за изява и трупане на опит. Играещият в турското клубно първенство Павел Цолов за първи път от четири години ще играе за родния си клуб. За жалост в последния момент поради заболяване отпадна Теодор Йорданов – играещият в Германия бивш шампион на лично и бивш национален състезател няма да пътува за Панагюрище. Стефан Лъвчиев на двойки с Петьо Кръстев ще опитат да отнемат титлата на двойки от Александров/Коджабашев.

Михаела Димова и Светослава Николова за двете състезателки,които ще търсят пробив и добро класиране на първенството.

Всички представители на клуба ще участват на лично, двойки и смесени двойки. Да пожелаем успех на русенските състезатели!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари