Скандално! Деца на колене в Президентството!

3
В унизителна поза е и целият български народ, възмущават се родители
В унизителна поза е и целият български народ, възмущават се родители

Гневни родители разпространиха в мрежата фотос, на която техните деца, които са възпитаници на столична детска градина, гостуват в Президентството, пише BIG5.

Скандалното в случая и това, което вбесило родителите е, че децата седят на пода и на колене пред служителка в президентството. Защо?, питат майките. 

Повода за гостуването е ден на отворените врати, в подобни дни децата имат възможност да се запознаят със служителите и работата в една от най-важните институции в държавата.

Идеята по своему е добра, но за пореден път виждаме как една добра идея може да бъде опорочена!

„Онемях, когато видях, че децата са коленичили пред служителката на Президента!!! Намирам това за абсолютно неморално и отвратително и не мога да разбера кой и как го е разрешил и защо на никого това не е направило ни най-малко впечатление. БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА СА КОЛЕНИЧИЛИ ПРЕД НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО СЛУЖИТЕЛЯ НА ПРЕЗИДЕНТА !!! МОЛЯ ????“, пише един от родителите, чието дете също е било там.

Снимката сподели в профила си и народният представител от БСП Кристиан Вигенин, който изрази силно възмущение от случилото се.

“Впрочем – дори да игнорираме факта, че са на колене, стои въпросът защо децата седят на пода; като канят гости – да осигурят и условия за това. И аз съм канил хора в Народното събрание, но не ги карам да седят на земята!“, написа още Вигенин.

„Възмутително и осъдително е отношението на държавните служители и то в институция като Президентството към децата“, коментират хората в мрежата. Други пък асоциират положението на децата на снимката , с начина по който „седи“ целият български народ.

Ние ще си спестим коментара, защото ако трябва да кажем нещо ще бъде твърде крайно,  ако някой трябва да каже нещо, то това са служителите на Президентството, които най-малкото което могат да направят е да се извинят!

Източник: BIG5
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари