Системата на Норбеков, предколедно в Русе

1

Световноизвестната оздравителна система на акад. Мирзакарим Норбеков ще бъде представена в навечерието на коледните и новогодишни празници в Русе.

Жителите на града ще имат възможността да се запознаят с методиката, която е помогнала на милиони хора по света да свалят очилата си, да възстановят опорно-двигателния си апарат и здравния си статус, да подобрят отношенията си в семейството и да развият бизнеса си.

Целите, които се поставят на първо оздравително ниво по системата на акад.  Норбеков е отстраняване на причините за заболяванията в най-кратки срокове, възстановяване гъвкавостта на гръбнака, стартиране на механизма за очистване на организма и тренировка и управление на емоциите.

Резултати се получават чрез усвояване на техники за безконтактен автомасаж на вътрешните органи и възстановяване на здравословното състояние на организма.

Основа на системата са древни знания за природната способност на всеки един от нас да управлява тялото си, да активизира вътрешните резерви на организма. Мирзакарим Норбеков обединява тези древни знания с най-добрите постижения на съвременната наука.

Методиката няма аналог в света и е защитена с 18 патента! Повече от 2 милиона са хората по света, преминали курсовете и получили резултат – пълно излекуване от хронични заболявания и повишаване качеството на живот!

В България занятия по системата на Норбеков се провеждат вече повече от 13 години, организирани от Жана Иванова и нейната издателска и продуцентска къща "Жануа'98" и Център Норбеков - България.

Обучението ще води Мария Ненова - филолог, психолог, педагог с 24-годишен опит в работата с деца и възрастни. Вдъхновен преводач и изследовател,

понастоящем Мария е трансформационен треньор и преподавател по системата на акад. Норбеков.

Ученичка е на д-р Гузал Тажибаева, която повече от 15 години е един от водещите тренери по тази методика и чиито личен наставник е Мирзакарим Санакулович. Мария Ненова води оздравителни курсове по системата на Норбеков за деца и възрастни.

Автор е на мотивационни тренинги и тренинги по позитивно родителство.

Презентацията на учебно-оздравителния курс по Системата на акад. М.С. Норбеков ще се проведе на 17 декември 2015 г. (четвъртък) от 18.00 часа в конферентната зала на хотел „Бистра и Галина“, ул. „Аспарух“ 8, Русе. Входът е свободен.

Първо оздравително ниво по Системата на акад. Норбеков в Русе ще се проведе от 27 март до 4 април 2016 г. Предвижда се и специален курс за деца от 5 до 10 април 2016г.

Акад. М.С. Норбеков е учен-изследовател, доктор по психология и педагогика, член на руски и чуждестранни академии, автор на много патентовани научни изобретения и открития, художник, композитор, писател, артист, спортист, треньор с черен колан по карате. Автор е на бестселъри, които стават истински пътеводители в духовните дебри на съвременния свят. Президент е на клуба на милионерите в Русия, създал е 242 милионери и трима милиардери.

 

За повече информация:

0898 955 448

Мария Ненова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари