Сириецът, предложил подкуп от 10 хиляди евро на полицай, се изправя пред съда

0
Сириецът беше заловен да шофира след употреба на канабис, амфетамин и метамфетамин
Сириецът беше заловен да шофира след употреба на канабис, амфетамин и метамфетамин

Сириецът беше заловен да шофира след употреба на канабис, амфетамин и метамфетамин

Днес ще бъде гледана мярката на 23-годишния сирийски гражданин, който предложи подкуп от 10 хиляди евро на полицейски служител при проверка, съобщи bTV.

Ахмид Камиран беше заловен да шофира след употреба на високорискови наркотични вещества. При проверка в центъра на София той е дал положителна проба за канабис, амфетамин и метамфетамин.

Той се опитал да подкупи служителите като пуснал на пода в полицейската кола две пачки с банкноти в евро на обща стойност 10 хиляди евро. Казал на полицаите, че тези пари са за тях, за да не го задържат и да му върнат шофьорската книжка.

Последвал е втори опит за подкуп във ВМА, където сириецът е бил отведен за кръвна проба, която отказал да даде. При влизане в сградата той предложил 3000 лева и ръчен часовник на други двама полицаи - отново, за да не го задържат и да не му бъде отнета шофьорската книжка.

Полицаите незабавно докладвали за случая и е образувано досъдебно производство. Междувременно днес вътрешният министър Иван Демерджиев ще награди полицаите, отказали подкуп.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари