Синьото училище вече в историята на русенското сдружение „Смело сърце“

2
Две години бяха необходими на майките на деца със специфични потребности от Сдружение „Смело сърце“ за да реализират още една обща мечта
Две години бяха необходими на майките на деца със специфични потребности от Сдружение „Смело сърце“ за да реализират още една обща мечта

Синьото училище, организирано от Майките със смели сърца е вече в историята на русенското сдружение „Смело сърце“

Две години бяха необходими на майките на деца със специфични потребности от СдружениеСмело сърце“ за да реализират още една обща мечта – синьо училище за целите им семейства.

В дните от 27 юли до 2 август, курортният комплекс Албена им предостави прекрасни условия за отдих и релакс. До стаите за почивка, ресторантите и плажната ивица беше осигурен необходимият достъп. Седемте дена минаха като един. Всеки от тях беше изпълнен с най-различни активности. Всяка идея се приемаше и се реализираше с голям ентусиазъм както от малките летуващи, така и от целите им семейства. Децата рисуваха, бяха на дискотека, пресъздаваха части от любими приказки. Родителите пък се състезаваха по шах и табла, ловяха риба, споделяха тревоги и вълнения помежду си. Всички 45 човека от групата бяха навсякъде заедно – на общите закуски, обяди и вечери, на нощното пътуване с влакче из комплекса, на обособеното пространство на плажа. Така чрез общи преживявания се затвърдиха стари и се създадоха нови приятелства, научиха се нови житейски уроци и се обогати традицията на СдружениеСмело сърце“ в работата както с деца със специфични потребности, така и с прекрасните им и всеотдайни родители.

Специални благодарности получи председателят на Клуб „Майки със смели сърца“ Стойка Панагонова, която беше създала цялата организация и през цялото време беше навсякъде и при всички с грижа, внимание и добра дума.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари