Синоптик от НИМХ: В стачна готовност сме

1
Синоптиците протестират срещу ниските възнаграждения за труда им
Синоптиците протестират срещу ниските възнаграждения за труда им Видео: NOVA

Синоптиците протестират срещу ниските възнаграждения за труда им

"С политиката за изравняване на несъответствията и ниските възнаграждения в държавната администрация на НИМХ бяха отпуснати 982 хил. лв., а ние искахме малко повече от 4 милиона. На практика с тези пари няма да могат да се увеличат всички заплати. Надяваме се, че с промяната в Закона за висшето образование, служебното правителство ще съумее да финансира увеличението на началните основни заплати на специалистите". Това каза синоптикът от НИМХ Анастасия Кирилова, цитирана от NOVA.

Тя предупреди, че вече са в стачна готовност и ще бъдат предприети незабавни действия, ако нужните средства бъдат отказани.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    русенец
    Имам чувството, че синЮптиците не знаете какво искате. Оревахте България за това, да не сте към БАН защото заплатите ви били ниски. Сега не сте към БАН и пак не ви харесват заплатите. Защо не напуснете и да се занимавате с нещо по-заплатено? Някак си е по-достойно! Между другото, колко синоптици има в Бг?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари