„Сините“ почетоха паметта на Гунди и Котков

0
Вдовицата на Аспарухов Величка Маркова също присъства на церемонията на Централните софийски гробища, както и много фенове на “Левски” от различни възрасти
Вдовицата на Аспарухов Величка Маркова също присъства на церемонията на Централните софийски гробища, както и много фенове на “Левски” от различни възрасти Снимка: Sportal.bg

Вдовицата на Гунди Величка Маркова и изпълнителният директор на „Левски“ Павел Колев поднесоха цветя и запалиха свещ в памет на легендите Георги Аспарухов и Никола Котков.

Изпълнителният директор на “Левски” Павел Колев и клубните легенди Кирил Ивков, Добромир Жечев, Воин Войнов и Георги Цветков бяха сред хората, почели паметта на Георги Аспарухов и Никола Котков.

Днес се навършват 48 години от смъртта на Гунди и Котков, които на 30 юни 1971 година катастрофират в прохода Витиня на път за Враца. Вдовицата на Аспарухов Величка Маркова също присъства на церемонията на Централните софийски гробища, както и много фенове на “Левски” от различни възрасти.

Междувременно „сините“ продължават с лятната си предсезонна подготовка в Австрия. Сутрешната тренировка бе пропусната от вратаря Николай Михайлов, който обаче се очаква да е на линия за днешната контрола с „Тюркгюджю-Атаспор” (Мюнхен). Последното ново попълнение на столичани Дени Алар продължава да се готви по индивидуална програма, като отново не се появи на тренировъчния комплекс, а остана във фитнеса.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари