Син, пребил до смърт баща си, обжалва присъдата си

0
​Стоил Терзиев е осъден на 18 години затвор
​Стоил Терзиев е осъден на 18 години затвор

Стоил Терзиев е осъден на 18 години затвор

Стоил Терзиев, който преби до смърт собствения си баща в пловдивското село Неделево, обжалва присъдата си от 18-години затвор при строг режим. Това наказание постановиха окръжните магистрати в Пловдив в началото на месец октомври миналата година. Утре Апелативният съд ще разгледа желанието на Стоил присъдата му да бъде изменена в по-лека.

Трагедията се разигра на 16 срещу 17 март 2022 година. Стоил и баща му живеели в къща в село Неделево. Между двамата възниквали спорове след употреба на алкохол. Скандалите понякога прераствали във физическа саморазправа, но без да се стига до наранявания, пише Марица.

На 16 март двамата отново седнали в къщата да се почерпят с мастика и по-късно вечерта бащата легнал да спи. Синът останал на масата. Бащата се събудил в ранните часове на 17 март и казал, че ще излезе навън. Синът му го предупредил да не ходи никъде. Баща му отвърнал, че ще прави, каквото поиска. Тогава Стоил се ядосал и го блъснал, при което възрастният Антон загубил равновесие, хванал се за якето на сина си и скъсал единия джоб.

Поради тази причина Стоил започнал да му нанася удари по цялото тяло, което се случило в дома и на двора на къщата. Майката се опитала да го избута, но не успяла. Синът продължил да го удря по главата и гърдите. Тогава майката и съседката извикали линейка. Екипът откарал пострадалия в болница, където на следващия ден той починал от нараняванията си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари