Син преби до смърт собствения си баща преди Коледа

0
Убиецът е арестуван, съобщиха от полицията
Убиецът е арестуван, съобщиха от полицията

38-годишен мъж от Монтана преби до смърт собствения си баща при скандал ден преди Коледа. Убиецът е арестуван, съобщиха от полицията, предаде вестник Труд.

Трагедията се разиграла на 23 декември малко след 20 часа в жк "Пъстрина" в областния град. 64-годишният Тодор Н. и синът му Ангел Т. се скарали в дома им и бащата се нахвърлил върху младия мъж с юмруци. Ангел също започнал да удря здраво родителя си и го налагал, докато спрял да диша. Пристигналите след сигнал на тел. 112 в жилището полицаи открили бащата вече мъртъв. Синът е прибран в килия за 24 часа, а след това по искане на прокуратурата му е взета постоянна мярка "задържане под стража".

Срещу Ангел Т., който досега няма криминални прояви, е образувано досъдебно производство за убийство. Според предварителни данни бащата от години тормозел семейството си и издевателствал над близките си. След скандала съпругата на убития е постъпила в болницата в Монтана с травми. Рани от ударите на баща си имал и синът му. Разследването на трагедията продължава.

Източник: Вестник Труд
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари