Син наръга баща си в гърдите пред очите на детето си

0

Кървава свада завърши с нож в гърдите на 55-годишния Андон Андонов в пловдивското село Шишманци.

Пострадалият е с опасност за живота в университетската болница „Св. Георги”. Той и синът му Димитър /34 г./ по прякор Бари се скарали жестоко в събота на обяд. Там било и 6-годишното дете на младия мъж, чиято съпруга го изоставила и отишла да живее при родителите си в с. Чоба.

Между баща и син възникнал пореден скандал. Андон бил почерпен и грабнал нож, насочвайки го към Димитър. „Девер ми е предизвикал сина си”, категорична е Марийка Андонова. Тя разбрала за кървавата разпра, когато пристигнала линейка в ромската махала на Шишманци. Марийка посетила в неделя пострадалия в болницата. Пред нея Андон признал, че той е причинил скандала. На трезва глава обвинявал себе си.

Момчето тръгнало да се отбранява, грабнало ножа от ръцете на баща си и го намушкал. Лошото е, че това се е случило в присъствието на детето, което много се изплашило и социалните още в събота го закараха при майка му”, разказа Марийка.

Мъж е с опасност за живота след пиянски скандал в пловдивското село Шишманци, съобщи МВР. Сигналът е подаден в събота към 13 часа в полицията в Раковски.

Бащата и синът живеят в мизерни условия - обитават полусрутена кирпичена къща. Андон се пропил, след като погребал първата и втората си жена. Станал избухлив и често вдигал скандали. Той и Димитър работели земеделска работа в плантациите на италианския фермер в селото дон Фобрицио. „И девер ми, и племенникът от 3 г. живеят сами. Давят мъката в алкохол и често се карат”, твърди Марийка. Майката на пострадалия – 75 годишната Мария Андонова, е категорична, че синът й е в основата на последния скандал. Тя смята, че синът й ще оздравее. „Ще му мине като на куче”, рече бабата. Димитър е задържан, уведомена е прокуратурата.  

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари