Отстраниха от длъжност Симона Радева

4
Срещу полицайката е образувано дисциплинарно производство
Срещу полицайката е образувано дисциплинарно производство

Срещу нея е образувано дисциплинарно производство

Отстраниха от длъжност за два месеца полицайката Симона Радева, за която се твърди, че е помогнала на Георги Семерджиев да се укрие след тежката катастрофа в София. Със заповед на директора на СДВР от 8 юли срещу нея е образувано дисциплинарно производство, съобщават от МВР.

Симона Радева е вземала по 2000 лева месечно, за да прикрива Семерджиев

То е на основание налични данни за нарушения на етичните правила за поведение на държавните служители в МВР, регламентирани в няколко точки в кодекс, утвърден със заповед на министъра.

Швейцарската шофьорска книжка на Георги Семерджиев е фалшива

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    8
    awskdfhjsd
    samo kato i gledam snimkata na taq plastmasova kurventiq i pochvam da se zarazqvam sus sifilis ako tova laino moje da stane policai az moga da stana imperator na vselenata
  • -2
    7
    Цветан Германов
    До 6. Дядо ти знае как да наказва, не бой се! На моите години ще си направил много кавали на много лайняни пръчки и това залъгано късметче ще ти се струва като злато в кенефа на живота, който ти е минал през пръстите. Ако можеш да осъзнаеш какво съм искал да кажа, значи все още не си се изгубил!
  • 5
    6
    До 5
    И няма ли да те е гнус, като знаеш, че това к0рве са го "наказвали" многократно кой знае колко престъпници като лефскарчето и по всякакви начини? Аз не бих я докоснал и с л@йняна пръчка!
  • 1
    5
    Цветан Германов
    Ей, ако не знаете как да го накажете това - пратете го при мен. Ще го наказвам по няколко пъти на ден!
  • 17
    4
    ;';'
    Цялата е в татуировки, джуки и друго - силиконови, езикът и е прободен и е с метал по него, кой знае къде другаде също е пробита и е слагала метал! Майка и е същата - пробит нос и е сложен метал, цялата е в татуировки. Абсолютни човешки отпадъци са! Как изобщо МВР може да приема хора с татуировки и с пробити езици, устни, вежди, нос и да ги гледаш целите в метал по езика, по устните, по веждите, по носа... Абсурд това да е служител, това е човешки отпадък!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари