Симеон Симеонов: Има гръмоотводи и те работят

1
Проверяват гръмоотводите на стадиона в Русе
Проверяват гръмоотводите на стадиона в Русе Снимка: Архив

Проверяват гръмоотводите на стадиона в Русе

На стадион "Дунав" в Русе има гръмоотводи. Единият е монтиран при ремонта на съоръжението преди по-малко от три години, а другият и при хотелската част, която е пред издаване на акт 16.

Това заяви пред Нова телевизия Симеон Симеонов, представител на концесионера, поел стопанисването на спортното съоръжение. "Има гръмоотводи и те работят", категоричен бе Симеонов.

По тежкия инцидент случил се вчера с начало на силна буря с гръмотевици, при който загина едно дете, а друго бе тежко ранено и лекарите се борят за живота му, започва проверка.

Децата са от футболния отбор "Дунав" и са провеждали тренировката си на едно от помощните игрища над основния стадион. По информация на БНР инцидентът е станал точно докато децата са тичали към укритие в началото на бурята.

"Инцидентът с поразените от мълния деца е огромна трагедия и за футболен клуб "Дунав", и за града", заяви за БТА председателят на Управителния съвет на ФК Дунав (Русе) Диян Димов. По думите на Димов треньорите са инструктирани при лошо време да прибират децата в съблекалните, но конкретната преценка е на треньора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    9
    МИЛИ ХОРА
    Може ли ,един доктор да е всичко в този град?"Доцент", доктор," "прекрасен колега, "преподавател"във ВТУ,собственик на Санси,,и концесионер?Всичката му работа е.....
  • 5
    8
    ДОКТОР
    Този нали е Санси,болница в болницата!Той ли ще се провери сам?Ще се молим за справедливост!
  • 7
    7
    Доктора
    Е нали сам си издава документите през собствената му фирма Санси. Проверка на тоя до дупка, само далавери и измами покрай него.
  • 8
    6
    Ей Симо
    от думите ти поне оставаме спокойни, че който отпочива в хотелската част, няма да го удари мълния. Нищо че още няма акт 16. Спи се спокойно.
  • 17
    5
    Иван
    Този си няма хал хабер от света,нищо не става от него нито лекар ,нито футболист,че е сигурен какво имало!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари