Симеон Сакскобургготски: Трябва да мислим за България преди всичко

1
Той присъства на молебен за здраве на българския патриарх Неофит
Той присъства на молебен за здраве на българския патриарх Неофит Видео: NOVA

Той присъства на молебен за здраве на българския патриарх Неофит

"Трябва да мислим преди всичко за България и да вярваме в нейното бъдеще." Това заяви бившият министър-председател /2001-2005 г./ и цар на България /1943-1946 г./ Симеон Сакскобургготски.

Бившият министър-председател коментира липсата на национален дебат в тези трудни времена, в които България се намира в близост до тежки геополитически конфликти.

Трябва да сме по-спокойни, да мислим преди всичко за страната, а после за политически цели“, каза той, предаде NOVA.

Според него трябва да има повече диалог и по-малко агресивно отношение. „Повече вяра в бъдещето на България и повече взаимоотношения, които да почиват на християнските ценности“, призова Сакскобургготски.

Той присъства на молебен за здраве на българския патриарх Неофит в столичния храм „Света Троица“, за чието построяване е дал пари неговият баща Цар Борис III. На българския патриарх Симеон Сакскобургготски пожела „с божия воля да се възстанови час по-скоро, а ние да гледаме интересите на България“.

В неделя в цялата страна бяха отслужени молебени за здравето на главата на Българската православна църква, в „Света Троица“ той бе отслужен от Белоградчишкия епископ Поликарп.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    8
    daskal
    Ако го е казал, звучи като мръсен виц.
  • 4
    7
    Помним те,
    Мама ти дърт боклук дейба! Вземай си уродливата пияна щерка, зетя Китин Путьос и внучето с хубавото християнско име Сюлейман, и бързо бЕгай на путка си майна СексКобург_идиотска!
  • 9
    6
    Тая мумия
    дето е продала на търг ордените на дядо си, пак излезе да ни назидава. Ти нали "мисли" за България, промениха Конституцията заради тебе, да си прибереш имането, хайде холан, гледай си старините, пияната си дъщеря и не се занимавай с друго
  • 7
    5
    800 дни.
    Този дъртия пърдялник докога ще ни лъже!? Пияната му дъщеря още ли е нашморцана?
  • 7
    4
    Дгд
    КОР ЗА ТЕБ БОКЛУК БЕЗПОДОБЕН
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари