Силвия Митева продава лентата си на търг за Яни

1
„Златното“ момиче от Русе се включва в кампанията за набиране на средства за лечение на 6-годишното момиченце
„Златното“ момиче от Русе се включва в кампанията за набиране на средства за лечение на 6-годишното момиченце Снимка: ЕПА / БГНЕС

„Златното“ момиче на художествената гимнастика от Русе Силвия Митева се включва в кампанията за набиране на средства за лечение на 6-годишната Яница Карачорова.

Тя предлага на търг лентата си, с която е печелила световни отличия за България. Пръчката е от Световното първенство в Мие 2009, а платът е от Световното първенство в Монпелие. И на двата шампионата Силвия Митева завоюва бронзови медали.

От името на Силвия и от мое име моля всеки, с добро сърце, да се включи в кампанията за спасяване живота на Яни! Нека заедно сътворим добро, нека заедно подадем ръка и дадем шанс на това малко Слънчице да живее и сбъдва мечтите си!“, сподели Силвия Митева-старша, майка и треньор на гимнастичката.

Търгът няма начална цена, защото според дарителите животът е безценен. Този, който предложи най-добра оферта, ще получи лентата, след като преведе средствата по сметката на Яни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари