Сигурно глобалното затопляне е виновно, че не е наказана Емилия Ковачева?!

0
Помните ли акушерката, която бе хваната с камери, че пребива новородено?
Помните ли акушерката, която бе хваната с камери, че пребива новородено? Снимка: News.bg

Помните ли акушерката, която бе хваната с камери, че пребива новородено?

Към днешна дата детенцето, което тогава бе с комоцио, вече проходи. А тя още не е наказана. В друга държава вероятно щеше да е излежала половината от присъдата си, пише Капка Тодорова в 24 часа.

Ще кажете: “Да, ама в другите държави има друго правосъдие!”. И няма да сте прави. В другите държави просто има... по-благоприятни метеорологични условия.

Оказва се, че процесът срещу акушерката за пореден път е отлаган заради проблеми с времето. Ту пече силно слънце и адвокатът е на почивка, ту вали силен дъжд и той не може да стигне навреме. Ето и юли се задава, а както знаем, през юли става доста горещо. Още няма да се е разхладило, а вече ще е дошъл август, а през август започват ваканциите. Септември сигурно ще е пълно със задръствания по пътищата и това също може да се окаже пречка пред делото. А след септември идва дългият сезон на кишата, дъжда, вятъра, снега, студа...

В същото време родителите напразно очакват справедливо наказание, детето им скоро и на училище ще тръгне. Дано има отлични оценки, един ден да влезе право, да завърши с отличен и току-виж поведе само делото срещу акушерката. Стига глобалното затопляне да не се окаже по-силно от българското правосъдие.

След 20-ина години проливните дъждове и тропическите бури ще са обичайни явления в родината и това вероятно също ще проваля камара процеси.

Дано адвокатите и клиентите им носят на жега, че към 2050 година да не оправдаят побойничката заради твърде високите температури и вдигането на нивото на световния океан.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари