Сигнал за затисната жена в асансьор вдигна на крак огнеборците в Русе

4
Горя къща в село Бъзовец
Горя къща в село Бъзовец Снимка: БГНЕС / архив

За изминалите две денонощия екипите на пожарната са реагирали на три сигнала

На 21 септември в 12:40 часа служители от Втора РСПБЗН са посетили адрес в Русе, с цел оказване на техническа помощ, заради сигнал за жена затисната в асансьор в блок "Беласица", но при отиването им там се е оказало, че е била вече изведена невредима от асансьорни техници.

По-миналата нощ, между 01:42 и 04:35 часа, огнеборци от РСПБЗН – Две могили са изпратени на сигнал за запалена къща в село Бъзовец. На място е установено, че са горели две стаи от втори етаж на къща и част от покривна конструкция над тях. В непосредствена близост е имало и друга обитаема двуетажна къща, която е спасена. Пострадали хора няма, предполага се, че произшествието е възникнало, заради късо съединение.

Вчера вечерта в 19:42 ч. екип от Втора РСПБЗН – Русе е посетил адрес на улица "Неофит Рилски" в Русе за гасене на запалване в метален контейнер за смет.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Ко
    Затисната в асансьор,от кого е затисната
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари