Сигнал за конфликт на интереси срещу Весела Лечева

0
Весела Лечева не е напуснала четири сдружения с нестопанска цел, където е представляващ или член на управителен орган
Весела Лечева не е напуснала четири сдружения с нестопанска цел, където е представляващ или член на управителен орган Снимка: БГНЕС

Весела Лечева не е напуснала четири сдружения с нестопанска цел, където е представляващ или член на управителен орган

Радостин Василев от "Продължаваме промяната" подава сигнал за конфликт на интереси на служебния министър на младежта и спорта Весела Лечева, съобщават от Агенция Фокус.

Сигналът е по повод следните факти: Весела Лечева не е напуснала четири сдружения с нестопанска цел, където е представляващ или член на управителен орган. В качеството си на министър на младежта и спорта инициира прехвърляне на недвижим имот от Министерство на младежта и спорта (ММС) към Национална спортна база (НСБ), а именно Стрелбищен комплекс “Гео Милев". 

Този комплекс се ползва от федерация “Български стрелкови съюз", чийто председател и представляващ е Весела Лечева. Освен това тя предлага на МС да прехвърли 3 милиона лева на ММС от централен бюджет и впоследствие от ММС към НСБ с цел ремонт на стрелковия комплекс, който се ползва от Български стрелкови съюз, представляван от Весела Лечева.

Контролът по разходване на средствата е възложен на Весела Лечева, тоест тя ще контролира сама себе си. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    То се знае
    Гнусни и крадливи кумуняги, сър! Като шефката им Техноимпексова и другарчетата им от ОПГ ГРОБ=ДПС! Мафията на Статуквото се завръща да граби от Народа!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари