Що за наглост една мутра, комунист и СИКаджия да реве, че бил репресиран?

2
Буда, прошка и спасение няма да има
Буда, прошка и спасение няма да има Снимка: БГНЕС

БОРИСОВ, или г-н "Размажете му физиономията на този, че не се съобразява с мене", член на БКП и лична охрана и ушеразтривач на сатрапа Живков, се прави на жертва и говори как комунистите са затваряли хора в затворите през 1944г. и че сега с него се случвало същото. Цинизъм и наглост безмерна!

Що за наглост една мутра, комунист и СИКаджия да реве, че бил репресиран? Колко трябва да го е страх, за да се прави на жертва и да обвинява други за собствените си престъпления?

Съд, затвор и конфискация на незаконно заграбеното!

Цял един народ бе превърнат в заложник на алчността на Борисов, Пеевски, Доган, Гешев и бандата им. Цял един народ повече от десетиелтие бе подложен на грабеж, а всеки който не приемаше мракобесният им режим бе подложен на преследване. Мачкаха, грабеха и дори убиваха.

Всички дикататори си прилачат по няколко неща. Болно его, грандоманщина, патологични лъжци, изключително алчни и зли и най вече - страхливи до полуда. И когато загубят властта си, а вечни диктатури няма и все някога това се случва, изведнъж започват да реват, че са жертви, да обвиняват други за своите престъпления и дори да се обграждат със живи щитове от жени и деца, за да оцелеят.

Буда, прошка и спасение няма да има. Справедливост означава истинско правосъдие и там, на подсъдимата скамейка ще разказваш за всички ужасии и престъпления, които си извършил. БОЕЦ няма да позволим гражданите да бъдат излъгани отново!

ГД БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари