Що не вземем да се снишим, докато бурята отмине? Няма да ни е за първи път!

0
Накрая обаче може да се сдобием със силно подмокрена репутация...
Накрая обаче може да се сдобием със силно подмокрена репутация... Снимка: БГНЕС

Министърът на отбраната ни съветва да не сме много чувствителни към това, което Русия говори по наш адрес.

Странно, защото ние твърде чувствително и свръхемоционално реагираме на далеч по-умерени неща по наш адрес с горчив македонски привкус.

А е добре да имаме единен стандарт в чувствителността си когато става дума за националната сигурност.

Вероятно министър на отбраната е много хладнокръвен човек щом ни дава подобни съвети. Сигурно така трябва и да бъде.

Все пак, аз намирам за по-правилен и доста по-адекватен подходът на премиера със свикването на Съвета по сигурността към МС във връзка с цялостното развитие около Украйна.

Аз очаквах това да стори президентът като свика КСНС. Но той, президентът очевидно смята преутвърждаването на нашето вето за македонското членство в ЕС без да са настъпили никакви нови събития там, за далеч по-важно от ескалацията на събитията и дрънкането на оръжия относно Украйна...

Всъщност, що не вземем да се снишим докато бурята отмине? Няма да ни е за първи път. Може би пък за първи път да минем между капките? Макар че в международните отношения който се надява да мине между капките накрая се сдобива със силно подмокрена репутация...

Николай Слатински

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари