Що е то мазохизъм?

0
Изгледах напълно доброволно поредния сезон на All Inclusive, пише Лияна Панделиева със смразяващо критичен анализ
Изгледах напълно доброволно поредния сезон на All Inclusive, пише Лияна Панделиева със смразяващо критичен анализ

Изгледах напълно доброволно поредния сезон на All Inclusive, пише Лияна Панделиева със смразяващо критичен анализ

Аз съм мазохист. Изгледах напълно доброволно поредния сезон на All Inclusive - продукция на Нова и със съдействието на поредния хотел, който се явява "продуктовото позициониране"

Изисква се особен вид талант да бъде създаден толкова бездарен, абсурден и смазващо глупав сценарий и адекватно на текста заснемане. Откъдето и да започна, все до хълцане от недоумение го докарвам.

Сценарият: явно един от актьорите от предишните сезони не е желал да участва, каквато и да причината. Ама понеже е комедия и не върви да загине трагично, по сценарий е заминал на работа в Англия. Жена му си удря главата в инцидент и настъпва пълна амнезия за това кой е неин мъж, деца и майка, но познава и помни всички други. Така през целия сериал един мъж, комуто тя постоянно се обяснява в любов, опитва да не спи с нея, макар тя да му се натиска по всички възможни начини. В мига когато той не удържа и я целува, тя си връща паметта и му удря шамар.

Почти всички сцени в сериала са съпроводени с музика, която е много подходяща за деца на 4-5 годишна възраст, които трепетно очакват появата на доброто зайче, доброто коте или сърничка. В сериала актьорите не можеха да се предвижат от една до друга точка без бравурното музициране и гримаси, които без думи да изразяват различни степени на лична идиотщина.

Другата сюжетна линия излиза извън всеки здрав разум:

Една от героините в предишния сезон се залюбва с доста по-възрастен от нея милионер, който има и яхта, и малък син. В този сезон милионерът си бие камшика нанякъде и оставя малкия си син на новата си приятелка - хей така, да го гледа. В крайна сметка за детето се грижат други деца, други участници във филма, а момата, влюбена в милионера разбира, че той нещо я работи и също изчезва от сериала, защото е тръгнала към Варна, за да му иска сметка.

В цялата сценарна линия се намесват и едни кметски избори, които трябва да са пародия, но се е получила свръх некадърна и плоска заигравка с платени публикации и уж мръсни номера.

По всяка вероятност All Inclusive трябва да е нещо като ситком, чиито няколко първи епизода бяха наистина свежи, но или целият първи екип е избягал с писъци, или това наистина е върхът на комедийните възможности на тази продукция.

Мисля, че ентусиастите от кое да e най-дребно читалище биха се справили по-успешно и с историята, и с диалозите.

Ученици в начално училище биха били по-изобретателни!

Накратко: иска се поне научна страст към подобен род проявления, за да не се черви човек от срам, докато преглъща болезнено поредната серия диалози, съпроводени с весели мелодии - вероятно, за да не ни става тъжно.

Лияна Панделиева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    3
    Ееехххх Лиянооооо
    Ела в Русе да проследиш сюжетната линия: Дофтор, Дупедад, кфартира, исбори, пудчинена, кекс в къъъбинета, развот, срааамамам, изселванивве на село, исбори пак, ТИРРР пъркинзи, гъзова къмера, жист ваздух, рушветие-мушветие. Абе за филм си имаме тука едно човече.
  • 3
    2
    Офффф,
    Лияна, Лияна, от липса на здраво ебанье вие, жените недоклецани, изперквате по малко. А на теб започва много да ти личи от глупостите, които си изръсила. Направи нещо за себе си, моля те, хвани си едно младо жребче, па макар и за една нощ, за твое добро ще е! Само не ни карай да четем словесната ти диария!
  • 3
    1
    Спокоен
    Тази женица от известно време има някакъв много тежък проблем с "неизбежния период" при жените на определена възраст. Ама и то, държи те-държи те, пък те пусне. При няма пускане! Все ми е тая за Нова, за Стара или която и да е, ама нещо с топуз на крака ли те вързаха, че да гледаш? Пари ли ти взеха? Ощетиха нашите пари от държавния бюджет ли? Панделииве, имаш право на критика само и единствено когато си платила за нещо, пък то е далеч под очакванията ти.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари