Щерката на брат Галев тъне в лукс

0

Щерката на брат Галев тъне в <strong class='keys'>лукс</strong> (СНИМКИ)

Докато Интерпол дири баща й, малката Светлана живее като принцеса

Дъщерята на Пламен Галев Светлана тъне в абсолютен лукс! Мафиотската наследница гордо се кичи с пръстен, който е 1:1 като бижу на покойната принцеса Даяна, информира HotArena.

Светлана, която е гадже на мастит лондонски бизнесмен, сама се похвалила с ценната придобивка. Богатият й възлюбен я сюрпризирал с подаръка, но не е ясно дали той е бил израз на брачно предложение.

Пръстенът на щерката на издирвания от Интерпол дупнишки бизнесмен е почти идентичен с този на трагично загиналата принцеса Даяна. Оригиналното бижу се носи от съпругата на принц Уилям – Кейт Мидълтън, която го получи за годежа им и оттогава не го сваля от ръката си.

Бижуто на Светлана Галева е с различен сапфир, декориран с малки диаманти около него, но изглежда досущ като кралския накит.

Дупничанката беше изпратена да учи в Лондон от баща си още след завършването на 7 клас. Заедно с нея там е и майка й Емилия, както и по-малкият й брат Георги.

В английската столица семейството се радва на небивал разкош и по всичко личи, че хич не страдат от носталгия по Дупница. От фотосите, които Светлана споделя, се виждат марковите й дрешки, нощен живот в скъпи заведения и купони на яхти, за които средностатистическият българин не може дори да мечтае.


 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари