Ще умра, преди да успеете да ми помогнете!

0

39-годишна американка предсказа смъртта си в социалната мрежа.

Пет месеца, преди бившият й приятел да я прати в кома след брутален побой, Стела Мартинес написала във Фейсбук: „Аз ще умра, преди да успеете да помогнете”, съобщава „Сън”, цитиран от БЛИЦ.

Три седмици след бруталния побой жената починала от травмите, които мъжът й нанесъл.

Стела и 41-годишният Кристофър Ууд започнали да се срещат през месец май 2016 година. Първоначално двамата си разменяли мили съобщения, публикували снимки, на които изглеждат невероятно щастливи, но в началото на тази година отношенията им рязко се променили. Американката обвинила партньора си, че той е разрушил живота й, нарекла го социопат и дори казала, че той ще се опита да я убие.



„Нямам никакви съмнения, че ще се опита да ме намери, но вие никога няма да намерите тялото ми”, казвала Стела.

Тя отправя обвинения и към полицията, в която, по думите й, работят корумпирани хора. По думите й, когато Кристофър й посегнал за пореден път, полицаите отвели в участъка, не него, а нея, след което я обвинили в домашно насилие.



Изданието отбелязва, че 41-годишната жена дълго време е имала проблеми с наркотиците, но когато е преодоляла зависимостта си, започнала да помага на други хора. Приятелите на Стела разказват, че тя е искала да помогне и на Кристофър, но не е успяла. 

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари