Ще поскъпне ли олиото от утре?

2
Да се запасим ли с ценното растително масло?
Да се запасим ли с ценното растително масло? Видео: NOVA

Да се запасим ли с ценното растително масло?

От 1 декември цената на олиото у нас може да се повиши. За това алармираха производители. Те смятат, че държавата ще наложи допълнителни пречки за вноса на украинската суровина, което ще бъде причина за скок в крайните цени на продуктите.

Не е необходимо да се запасяваме. Обстановката на пазара е спокойна. По отношение на цените на дребно потребителите не трябва да се притесняват. Ясно е, че вносът на слънчоглед няма да е съвсем свободен, както очаквахме. Украинското правителство е изградило система за лицензиране на износителите. Оказва се, че всеки вносител у нас трябва да бъде потвърден от българска страна”, заяви в ефира на „Здравей, България” по NOVA Яни Янев от Съюза на производителите на растителни масла.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    W3573rN F466075 60 70 H311
    олиото е лошо и трябва да бъде наказано да си отива в стаята и да не играе на компютъра една седмица и да му се вземе телефона
  • 12
    2
    Айде
    Тока спря и олиото е виновно.Наказани.
  • 12
    1
    Ми дреме
    Ами да поскъпва, ние пък няма да го купуваме и да фалират алчните ... То и преди поскъпна главоломно и все ни обясняваха как нямало как да падне цената, ама на, падна и то драстично та и сега така ще стане само дето някой ще фалира.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари