Ще поскъпнат ли горивата след спрения внос на руски петрол?

2
Венцислав Пенгезов: Не се очакват сътресения на пазара за горива в България
Венцислав Пенгезов: Не се очакват сътресения на пазара за горива в България

Венцислав Пенгезов: Не се очакват сътресения на пазара за горива в България

Не се очакват сътресения на пазара за горива в България след окончателното преустановяване на вноса на руски петрол от днес. Това прогнозира собственикът на бензиностанция в Русе Венцислав Пенгезов.

Според него, в момента цените на горивата отразяват ситуацията на международните борси и ще се задържат на сегашните стойности, предаде КИС 13.

Реално рафинерията преработва неруски петрол отдавна, заяви Венцислав Пенгезов. Според него, сътресения на пазарите на петрол може да има само при нестабилна международна обстановка.

Цените на горивата в България са се нормализирали и заради слабото търсене, смята още Венцислав Пенгезов. Очакванията са цените на горивата да се задържат на сегашните стойности.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    Николай Стоименов
    Ако не друго поне случиха на племе и то тъпо тия от збирщината
  • 12
    5
    НАБЛЮДАТЕЛ
    Не бе, всичко ще поевтинее. Така казаха онези "специалисти" и "експерти" от сглобката-НЕкоалиция, пък те няма да вземат да ви лъжат, я... Вярвайте им! Промяната дойде! :D
  • 3
    4
    Дизел
    Важното е дизела да не поскъпва. Другото не ни интересува.
  • -6
    3
    До 2
    Ъийс бе, Сталинист...
  • 15
    2
    до 1
    Кай ти е спрял газта, бе теле? Ти и такива дебили като теб я спряха. Не, че не продължихте да купувате руска газ , ама доста по-скъпо. Сега ще е същото, малоумно американопитекче.:( Лошото е , че не знам кой си, та да ти пръсна тиквата куха!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари